miercuri, 1 octombrie 2014

Un pulover e bun la toate

Deja a inceput octombrie. Ne trece viata prin anotimpuri si cautam zilnic momente in care sa fim fericiti. Cu siguranta si toamna chiar daca cu ploi si vant rece, este si ea un anotimp al fericirii pentru unele dintre noi, mai ales poate pentru ca in sfarsit avem posibilitatea sa purtam in sfarsit cizmele superbe pe care le-am cumparat in vara ca un chilipir.

Putem gasi motive de fericire si toamna, mai ales atunci cand imbracate in pulovarul preferat simtim altfel caldura si energia soarelui in timp ce mergem prin forfota orasului. Măria sa pulovărul este un element central al sezonului, supersize sau mulat pe trup, simplu sau cu diverse aplicatii isi gaseste si in aceasta toamna multi fani si fane care si-l doresc din nou in dulapurile lor.

Eu zic sa vedem in fotografiile de mai jos, cam cum am putea combina dragele mele clasicul pulover pentru a ne exprima stilul fiecăreia dintre noi. In plus puloverul este intr-adevar in opinia mea bun la toate........starile noastre ca femei care vor sa se simta lejere si confortabil cu ce poarta pe strada, elegante si șic la locul de munca, sexy și jucăușe in intimitate.


Inspirati-va si lasati toamna sa va faca fericite.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu