marți, 11 noiembrie 2014

Cămașa albă, dragostea mea

A existat cândva un soi de eleganță care te făcea să rămâi vorba aia cu gura căscată, și dacă nu aveai reacția asta, indiferent că erai bărbat sau femeie, măcar un "ce faină combinație vestimentara" tot îți ieșea pe gură. Articolul de astăză îl dedic cu mare drag și multă apreciere, cămășii albe, cea care ar trebui sa se afle mai mult din garderoba noastră a femeilor decât in cea a domnilor.

Cămașa albă, în toate variantele ei este o alegere fără de greșeală începând cu o combinație casual cu blugi de toate modelele și până la tinute mai sofisticate din mătase neagră sau roșie. Eu una o iubesc, sunt și eu fericita deținătoare a două modele cu croială diferită, și le iubesc pentru că atunci când am fost în încurcătură neștiind ce să port într-o anume situație care cerea o ținută un pic mai serioasă, m-au ajutat să arăt exact așa cum mi-m dorit.

Cămașa alba din păcate în ultimul timp și-a pierdut mult din valoare, pentru că multe dintre noi înțelegem greșit în opinia mea de simplă muritoare dar mare iubitoare de modă, ideea de ținută office sau office-casual și punem pe noi o cămașă albă doar pentru că avem o idee că așa ar trebui.

Mai jos sunt câteva fotografii care v-ar putea inspira, sunt propuneri în combinații diferite, catifea, tweed sau pur și simplu............simplu. Am citit undeva că atunci când nu știi ce să porți, poartă roșu, eu aș spune că atunci când nu știi ce să porți combină simplu o cămașă albă și vei atrage multe priviri pline de admirație.

http://www.valentino.com/ro

http://www.harpersbazaar.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu