joi, 12 februarie 2015

Fifty Shades of Grey, un pantof Miu Miu și Sf. Valentin


E freamăt mare de dorință vorba poetului, începâd cu fetele de liceu și chiar școală generală care știu ceva engleză până la fete mai adolescentine și terminând cu mamele unora dintre ele, aproape toată suflarea feminină respiră greu a orgasm când pronunță Fifty Shades of Grey

Și pentru că cine vrea să vândă face orice să cunoască piața și ia pulsul ei marii producători în frunte chiar cu cei ai filmului în discuție au făcut un fel de lanț al bucuriei ca să fie bine, să nu fie rău. Așadar filmul cu pricina se lansează fix în toiul weekendului plin de iubire și maximă pasiune cunoscut și sub numele de Ziua Sf. Valentin, iar ceilalți producători de diverse alte produse au legat lansarea sau utilitatea produselor lor de subiectul filmului și lansarea lui. Unii alegând să se folosească de latura pasional/romantică/sexuală o alții de învățămintele care pot ajuta un leader cică și care se pare că apar ca mesaje prin replicile personajelor. 

În postarea de astăzi mă voi ocupa doar de prima categorie de producători, în special de cei din lumea modei. Casa de modă Miu Miu tocmai ce va lansa o pereche de pantofi foarte sexi, roșii și cu o alură vintage care i-a adus în topul celor mai bine vândute articole de încălțăminte de anul acesta. 
Iată și modelul care într-adevăr e foarte, foarte, sexi. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu