sâmbătă, 7 martie 2015

Talia înaltă revine cu foarte mult succes



Sunt convinsă că foarte mulți dintre voi ași văzut de foarte multe ori doamne și domnișoare care aplecându-se cu o anumită treabă au lăsat la vedere anumite părți anotimice dorsale ale omului care nu aduc chiar în orice circumstanță și ocazie plăcere vederii. 

Mulți pantaloni în special blugii cu talie joasă au fost purtați de aproape 90% din populația feminină (un procent mai mic se pare că și din cea masculină) a planetei. Fără a ține cont de proporțiile propriului trup femeile din lumea întreagă și-au îndesat burțile și fundurile în pantaloni cu talie joasă. E adevărat și asta o spun și din proprie experiență că alte variante de modele nici nu au prea fost pe piață, iar dacă găseai ceva care să ți se potrivească fără talie sub buric aveau un preț care depășea bugetul unei muritoare de rând. 

Începând de anul acesta și continuând de asemenea cu sezonul 2016 foarte mulți creatori de modă au impus cu multă diplomație talia înaltă așa cum se purta prin anii 60-70 când femeile își arătau formele atât cât le permitea regimul........fie el alimentar în State sau politic în cazul țărilor comuniste. 

Eu sunt fana pantalonilor cu talie înaltă fie ei blugi sau pantaloni de birou sau  casual, pentru că dacă îi alegi cu sinceritate în ceea ce te privește propria percepție asupra corpului tău, poți ascunde unele imperfecțiuni impuse de limitarea nedreaptă a societății prin scoaterea în evidență a unor părți ale corpului care cu siguranță vor întoarce capetele tuturor. Și astfel femeile mai plinuțe sau cu forme mai rotunde vor putea să se simtă bine în pirpui corp, încrezătoare și mai ales foarte foarte feminine.







Un comentariu:

  1. Da....se vad bine pantalonii cu talie inalta...imi plac si am cateva! Sper sa gasesc mai usor anul asta acest tip de hainute prin magazine! :)
    http://loredanamanciu.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere