sâmbătă, 12 iulie 2014

"S-a ridicat usor, avea un umar gol / Si zambetul amar..." sau poate nu...

Recunoașteți versurile ? Dacă nu, veți găsi la finalul postării autorul, și ceva imi spune că veți fi foarte plăcut surprinși. 

Deși postarea de azi nu e despre versurile hiturilor care aparțin trupelor românești mai noi sau mai vechi, am ales titlul un astfel de vers pentru că ilustrează foarte bine imaginea femeii care alege să fie senzuală, dar nu vulgară, aratindu-și umărul gol, simbol al feminității noastre. Femeia, care deși are un zambet amar din când în când știe că se poate descoperi frumos pe ea insăși. 

 Pentru momente, plănuite sau nu, o ținută care dezvelește timid sau intenționat umărul, poate fi compusă din bluze și rochițe indepensabile pentru vara asta, dar și pentru cele care vor urma. Pentru că efectul umărului gol atins de razele soarelui, adierea vantului sau stropii unei ploi scurte devară este etern.

Așadar inspirați-vă din imaginile următoare. 





http://www.harpersbazaar.com/fashion/fashion-articles/off-the-shoulder-silhouettes?click=smart&kw=ist&src=smart&mag=HAR&link=http://www.harpersbazaar.com/fashion/fashion-articles/off-the-shoulder-silhouettes-SMT-HAR#slide-1
Iar la final așa cum v-am promis autorii versului din titlu, Vama Veche cu Nu am chef azi 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu